Esittely

Kennel Lunauna's on pieni kotikennel Kirkkonummella. Kasvatamme pienimuotoisesti kotioloissa kleinspitzejä. Uusi rotututtavuus on sileäkarvainen collie, pitkäaikainen haaveeni lapsuudesta asti. Perheeseemme kuuluu minä ja aviomieheni Juhani sekä kaksi poikaamme Tomas ja Leo (synt. 3/2011 ja 5/2012). Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä ja mätsäreitä, rally-tokoa, lenkkeilyä, hiihtoa, pyöräilyä ja kaikenlaista yhdessä puuhailua. Kasvatuksessa pyrin terveeseen, hyväluonteiseen, rodunomaiseen koiraan.

Koiria meillä on ollut aina, lapsuudenkodissani oli suomenlapinkoiria ja omaan kotiin muutettuani ensimmäinen oma koirani oli sekarotuinen Luna. Kleinspitz rodun löysin alunperin talleilta jossa näin kleinejä ja ihastuin tähän pieneen pörröiseen rotuun. Hankin ensimmäisen kleinini, Ginin, 2012 ja ihastuin täysin rotuun! Kiinnostus jalostukseen on herännyt jo lapsuudenkodissani jossa suomenlapinkoiramme Seri teki pennut. Ginin kanssa rupesin käymään näyttelyissä ja niin se näyttelykärpänen iski ;). Gini on kantanarttuni ja ihan täydellinen koira, erittäin hyväluonteinen ja kaunis kleini.

Ensimmäinen pentue on syntynyt syksyllä 2014 ja toinen keväällä 2016. Kasvattajan peruskurssin kävin 2013 ja kennelnimi Lunauna's myönnettiin 2013. Lunauna's nimi tulee ensimmäisen rakkaan koirani lempinimistä. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja olen Suomen Kennelliiton, Pienpystykorvat ry:n, Suomen Collieyhdistys ry:n sekä Suomen Kääpiökoirat ry:n jäsen.

Minulle voi laittaa mailia johannahaa@gmail.com ja kysellä pentusuunnitelmia yms. 

-Johanna Haapala

 kevt2014_075.JPG

 Gini ROP ja Latvian Voittaja 2014